Skip to main content

Vakuum črpalke in puhala

Izberite vakuumsko črpalko ali puhalo, ki ustreza vašim potrebam, upoštevajoč zmogljivost in zahteve procesa za optimalno delovanje.

Tipi vakuum črpalk

Oljno lamelne vakuum črpalke

Suhotekoče lamelne

Suhotekoče brezkontaktne

Z vodnim obročem

Puhala

Vakuum sistemi

Vsi modeli

COBRA

Sutekoče vijačne vakuum črpalke BUSCH COBRA zagotavljajo visoko zmogljivo in robustno ustvarjanje vakuuma za različne industrijske aplikacije.

DOLPHIN

Vakuum črpalke z vodnim obročem BUSCH DOLPHIN uporabljajo vodo kot delovni medij.

FOSSA

Spiralna vakuumska črpalka BUSCH FOSSA je suho tekoča črpalka, ki deluje brez olja.

MINK

Vakuumske črpalke MINK so zahvaljujoč izboljšani tehnologiji brezkontaktnih rotacijskih vakuumskih črpalk popolne za uporabo v panogah, kjer sta stalen vakuum in tlak ter delovanje brez olja zelo pomembna.

PANDA PUMA

Roots črpalke PANDA/PUMA povečajo hitrost črpanja in končni tlak vakuumskih črpalk. Zmogljivost vakuumskih sistemov lahko povečajo do desetkrat.

R5

Oljno lamelne vakuumske črpalke BUSCH R5 se uporabljajo v industriji, tehničnih obratih, laboratorijih, itn.. Na svetu obratuje več kot 3 milijone BUSCH R5 vakuumskih črpalk.

SAMOS

Puhala BUSCH SAMOS delujejo po principu impulza. To pomeni, da kinetična energija, iz ventilatorja, ki se vrti, prehaja na medij za črpanje in se pretvarja v pritisk.

SECO

Vakuumske črpalke BUSCH SECO so sestavljene iz cilindričnega ohišja, v katerem je rotor s samomazalnimi rezili. Zahvaljujoč robustni zasnovi in trajno mazanim ležajem imajo te črpalke dolgo življenjsko dobo.

TYR

BUSCH TYR roots črpalke ali puhala se izkažejo izjemno učinkoviti pri ustvarjanju vakuuma ali nadtlaka.

ZEBRA

Vakuumske črpalke BUSCH ZEBRA so idealne za industrijske in laboratorijske aplikacije, kjer je pomembna visoka natančnost in tiho delovanje.

HUCKEPACK

Dvostopenjske oljne vakuumske črpalke BUSCH HUCKEPACK so se izkazale v najtežjih aplikacijah in skozi desetletja uporabe dokazale svojo vzdržljivost in zanesljivost delovanja.
Inovativnost, kakovost in zanesljivost od leta 1963

Vakuumske črpalke BUSCH

Vakumske črpalke BUSCH so ključno orodje v številnih industrijskih in znanstvenih aplikacijah, kjer je potrebno zanesljivo in učinkovito vzdrževanje nizkega tlaka. Z več desetletji izkušenj na področju vakuumskih tehnologij, podjetje BUSCH ponuja široko paleto vakuumskih črpalk, ki so prilagojene za različne potrebe in aplikacije. Od oljnih, suhih do vodno hlajenih, z vrtljivimi lopaticami, vakumske črpalke BUSCH zagotavljajo visoko učinkovitost in zanesljivost. Njihova robustna konstrukcija in sposobnost delovanja v zahtevnih pogojih jih naredijo idealne za uporabo v pakirnih strojih, plastično predelovalni industriji , medicinskih aplikacijah in mnogih drugih področjih.

Zavezanost k inovacijam in trajnosti se je BUSCH postavil na čelo proizvajalcev vakuumskih črpalk. Njihove rešitve so zasnovane tako, da zmanjšujejo porabo energije in hkrati povečujejo produktivnost in zanesljivost procesov.

Potrebujete pomoč pri izbiri prave vakumske črpalke?