Rezervni deli in olja

Kakovost je pomembna, še posebej glede dodatkov in rezervnih delov. Samo originalni rezervni deli BUSCH zagotavljajo optimalno delovanje, varnost delovanja in garancijo vaših vakuum črpalk, puhal in kompresorjev.

Na voljo so rezervni deli kot servisni kompleti, ki vsebujejo najbolj potrebne rezervne dele ali  kot  posamezni rezervni deli, kadar ni potreben večji servisni poseg (npr. menjava filtrov, posameznih tesnil, ipd.)

Olja BUSCH, ki so posebej razvita in namenjena za vakuum črpalke, zagotavljajo nemoteno obratovanje.

BUSCH servisni kompleti rezervnih delov

Originalni servisni kompleti Busch so enostavna in stroškovno učinkovita rešitev za izvajanje preventivnega vzdrževanja ali popravil vaše vakuum črpalke, puhala ali kompresorja Busch.

Vsak servisni komplet je prilagojen zahtevam posameznega izdelka. Vsebuje originalne nadomestne dele Busch v enem priročnem kompletu, ki bo pomagal zmanjšati vzdrževalne intervale in izpade ter zmanjšal čas, porabljen za vzdrževanje ali popravila.

Olja za vakuum črpalke

Olje je nujno za ustvarjanje vakuuma v oljno mazanih rotacijskih vakuumskih črpalkah. Olje ima dvojno funkcijo: po eni strani redni cikel vrtenja zagotavlja, da lahko lamele prosto zdrsnejo ven. Po drugi strani pa zagotavlja učinkovito tesnjenje vakuumskega prostora.

Olje vakuum črpalke je med delovanjem izpostavljeno različnim virom nečistoč, zato sčasoma izgubi svojo viskoznost, skupaj z vsemi svojimi koristnimi lastnostmi.

Olje BUSCH VM
Preizkušena mineralna olja za vakuumske črpalke in kompresorje v standardnih aplikacijah. Idealno, kadar vakuumske črpalke ali kompresorji niso izpostavljeni posebej visokim zahtevam.

Olje BUSCH VE 101
Posebno visoko zmogljivo sintetično olje na osnovi diestra za vakuumske črpalke in kompresorje. Značilno po:
– odlična toplotna in oksidacijska stabilnost
– velika toleranca na številne kemične snovi
– dolga življenjska doba
– idealno primereno za visoke temperature procesa
– traja štirikrat dlje kot primerljiva mineralna olja

Olje BUSCH YLC 250 B
Kemično inertna delovna tekočina na osnovi perfluoropoli etra (PFPE). Bistveno za vakuumske črpalke in kompresorje, ki vključujejo povišano vsebnost kisika. Primerno za aplikacije, pri katerih se uporabljajo mešanice plinov z vsebnostjo kisika več kot 21 %.

Olje BUSCH VSL
Sintetično olje na osnovi polialfaolefina (PAO). Razvito posebej za uporabo v živilski industriji.
– traja štirikrat dlje kot primerljiva mineralna olja
– certificiran po standardu NSF H1
– visoka toplotna in oksidacijska stabilnost
– brez vonja in okusa